Activitatea noastră de colectare, reciclare, reșapare și reconstruire a anvelopelor a început în anul 1994. Gama de produse include anvelope de buget, uzate, reconstruite, reșapate, premium și premium plus potrivite pentru autoturisme, camionete, remorci / rulote, 4x4s / SUV-uri, camioane și anvelope pentru utilaje agricole, anvelope de vară, de iarnă și all-season.
 
Prin experiența selectarii carcaselor și anvelopelor profil deținem o rețea proprie de colectare pe piața elvețiană, germană, franceză, australiană, japoneză și americană în cadrul cărora selectăm exclusiv anvelope de marca premium. Astfel oferim aceeași calitate la anvelopa reconstruită la un preț de maxim 50% față de cel inițial.
 
Radburg deține o experiență de peste 25 de ani în domeniul anvelopelor. Apelând permanent la cea mai avansată tehnologie și menținerea unor standarde înalte de calitate, ne menținem în top pe piață. Fiind o companie în proces de extindere internațională, dezvoltarea profesională a angajaților noștri este fundamentală în atingerea obiectivelor.
 
Îți mulțumim că ne-ai vizitat pagina și nu uita să consulți magazinul nostru online de anvelope.